Aherrusta autotallissa

autotalli_web

Vuoden vaihteen ja lomien jälkeen oli taas energiaa käydä uusien urakoiden kimppuun. Siirryimme siis laittamaan autotallia kuntoon. Ihan ensimmäiseksi jouduimme siivoushommiin. Autotalliin oli kertynyt rakennusaikana uskomattoman paljon tavaraa. Rakennuspölyn putsausta ja roskien raivausta riitti.

IMG_6072_web2

Isännän haaveena oli tehdä autotalliin oma harrastus- ja nikkarointipaikka, jossa viihtyy. Näin ollen autotallikin sai pinnakseen Koskisen vaneria ja kattoon upotetut led-valaisimet ovat samanalaisia kuin sisätiloissa. Appiukko kuskasi meille oman autotallinsa kätköistä vanhat laboratorion kaapistot ja pöytälevyksi asennettiin Kvikin keittiötilauksesta ylimääräiseksi jäänyt levy. Varaston seinille asensimme vielä avohyllyjä, joten nyt on omat hyllyt jokaiselle nippelille ja nappelille: vasaroille, työkoneille sekä suksille ja monoille. Loppusilauksena vaneriseinän koristeeksi löytyi vielä Jukka Hakasen suunnittelema uniikki lintuaiheinen tarra.

Kyllä nyt passaa isännän väsätä kukkalaatikoita ensi kesää varten. Terassin teosta jäi yli lehtikuusilautoja ja niistä on luvattu tehdä jos jonkinlaista lokerikkoa pihaa koristamaan. Kesää odotellessa!

IMG_6073_web

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Aherrusta autotallissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s